Recension

PO.P Weather PRO® - Vinteroverall baby

PO.P Weather PRO vinteroverall är som sagt en stor favorit hos oss, inte bara tack vare dess värmande och skyddande förmåga utan även för att man vid tillverkning har tänkt på de små, men ack så avgörande detaljerna.

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Polarn O. Pyret,
Lisa Lennartssonlisa@bastforbarn.se

Polarn O. Pyret är och har länge varit en stor favorit hos småbarnsföräldrar genom tiderna, och såväl även hos oss. Tack vare dess genomtänkta design och maximala skydd för vinterlekar är de en tillverkare vi starkt vill rekommendera för att ditt barn ska kunna leka, busa och även sitta still i såväl blött höstväder som när vintern har kommit och snön ligger vit och lockande för små barn.

Därför vill vi varmt råda er att välja denna vinteroverallen för lek såväl hemma som på förskolan. Vi kan personligen intyga att detta är en storfavorit hos både våra små barn och oss som föräldrar då vi har valt Polarn O. Pyrets overaller år efter år.

Recension: Vinteroverall vadderad baby turkos

  • Overallen har 10 000 vattenpelare vilket innebär att barnet kan såväl sitta och stå i regn, snö och slask utan att bli det minsta blöt eller fuktig inpå kroppen.
  • Sömmar som är heltejpade som också hjälper till att hålla overallen komplett vattentät.
  • Den är impregnerad med Bio-Eco Finish vilket innebär att overallen har maximalt skydd mot vind och vatten samtidigt som den är helt fri från PFAS och giftiga ämnen.
  • Har 5000 g/m2/24h andningsförmånga.
  • Barnvänlig och anpassad för bästa möjliga komfort och rörlighet med förböjda ärmar och knän.
  • Har certifierad YKK-dragkedja i högsta kvalitet.
  • Smart placerade 3M-reflexer för synlighet från alla håll.
  • Värmande primaloftfoder, något PO.P har i alla sina fodrade plagg.

Bästa pris på Vinteroverall vadderad baby turkos

Polarn O. Pyret
839 kr

Funktion och design

PO.P Weather PRO vinteroverall är som sagt en stor favorit hos oss, inte bara tack vare dess värmande och skyddande förmåga utan även för att man vid tillverkning har tänkt på de små, men ack så avgörande detaljerna. Den har ett mjukt elastiskt avslut vid ärmen och benet samt i midjan, en snedställd dragkedja som inte skaver mot den lilla mjuka hakan och kinden och som även gör det enkelt att få på och av barnet overallen utan krångel och tårar. Vad vi också gillar med Polarn O. Pyrets overaller är att de har en rymlig design vilket innebär att barnet lätt kan ha den i mer än en säsong och får plats med både tunt underställ och mellanlager samtidigt som det finns luftutrymme vilket i sin tur reglerar och håller värmen.

Bästa overallen för de allra minsta

Självklart är det alltid viktigt att ha en riktigt bra vinteroverall till sitt barn, men just när de är små och precis har börjat leka och utforska världen är det viktigt med skydd mot väta, vind och snö eftersom att de inte har samma rörlighet som stora barn. Detta innebär att det lite mindre barnet ofta kan lite längre sitta på marken i snön eller stå länge på samma ställe och därför inte generera sin egen värme utan är beroende av riktigt bra och skyddande kläder. Därför vill vi varmt rekommendera just PO.P Weahter PRO Vinteroverall då den kommer även hålla den minsta lilla rumpan och kroppen varm och skön för att väder aldrig ska hindra lek, bus och att utforska världen.